недеља, 9. октобар 2016.

kako si?

Kako si?
Nikad neiskrenijeg pitanja i nikad traženijeg.
Svakako je bolje od onoga gde si,s kim,šta radiš,zabadanja svog nosa u tuđe živote.Kako si ,bi trebalo ipak da bude dokaz da je nekome stalo do nas,našeg zdravlja jer je ono,kontam,svima nama na prvom mestu.

Danas ljudi zloupotrebljavaju mnoge fraze poput volim te,odma za njom kaska kako si.

U današnje vreme malo je onih kojih to zapravo zanima,više je poštapalica ili pak dobitna kombinacija za početak razgovora.Mnogi nasednu ,izjadaju se,a sve što dobiju kao utehu je ma biće bolje,nego...
NEGO!
Čim čujete to nego,neka vam proradi sijalica iznad glave koja će vam obasjati razum i dovesti do saznanja da sad sledi ono što onoga ,koji vas je uljudnu upitao po bontonu kako ste, zapravo zanima.Verovatno mu je potreba pomoć,materijalna ,broj telefona najbolje ribe iz tvog razreda,golišava fotka da ubije dosadu,mali zajam ili možda oko klinca koji razbija sve po kući kad je sam a oni hitno moraju na neki sastanak od pola sata posle kog se vrate za tri eventualno četiri.  Dakle,korist.

Niko ne želi da zna kako se vi zapravo osećate.Današnje vreme je takvo,dekadentno.

Socijalni odnosi sveli se na internet,najbolja projateljstva ukoliko se ne održavaju dožive fijasko a mi apsolutno ništa ne radimo povodom toga,možda je tvrdoglavost ipak u pitanju,svako za sebe misli da je u pravu i onda dođe do svađe umesto do kompromisa.

Nekada se družilo da bi se stupilo u seksualne odnose,sada se stupi u seksualni odnos da bi se družilo.



Iskonski "kako si "je arhaično.Došlo neko čudno vreme.


Da na kako si odgovaram sa jedi govna.

Нема коментара:

Постави коментар